Helin Avşar Serhan Bora / Kimsenin gücenmesine kimsenin kırılmasına kıyamayan bir insan olarak doğruyu paylaşayım.

Helin Avşar Serhan Bora / Kimsenin gücenmesine kimsenin kırılmasına kıyamayan bir insan olarak doğruyu paylaşayım.. Bugün itibari ile boşanmış bulunuyorum. İstinye'deki evlerinde düzenlenen sade bir törenle evlenen helin avşar, gelinlikli fotoğraflarını sosyal medyada paylaşarak, altına şunları yazdı Helin avşar ve altı ay önce nikah masasına oturduğu eşi serhan bora, boşanma kararı aldı. Avşar'ın sevgilisinden 14 şubat'ta evlenme teklifi aldığı hiç düşünmeden evet dediği ve evlilik kararına ailelerin de onay verdiği öğrenildi. Ayrılık kararını 35 yaşındaki helin avşar sosyal medyadan açıkladı.

Maddi ya da manevi tazminat ile nafaka talebim yok dedi. Sanatçı hülya avşar'ın kız kardeşi helin avşar şubat ayında işadamı serhan bora ile aile içinde yapılan bir törenle evlenmişti. Ayrılığı sosyal medya hesabından duyuran helin avşar; Avşar'ın sevgilisinden 14 şubat'ta evlenme teklifi aldığı hiç düşünmeden evet dediği ve evlilik kararına ailelerin de onay verdiği. Helin avşar, geçen günlerde instagram'dan yaptığı paylaşımla şubat ayında dünyaevine girdiği iş adamı eşi serhan bora ile boşanacağını duyurmuş takvim'den ali oktay'ın haberine göre serhan bora ile 6 ay önce yıldırım nikahı ile evlenen helin avşar, kamuoyunda 'boşanıyorlar' yönünde çıkan.

Helin Avşar ile Serhan Bora anlaşmalı olarak boşandı ...
Helin Avşar ile Serhan Bora anlaşmalı olarak boşandı ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Bugün sosyal medya hesabından 'bugün itibari ile boşanmış bulunuyorum. Helin avşar, serhan bora ile önümüzdeki pazar günü nikah masasına oturacağı iddia ediliyor. Aile arasında yapılan törenle dünyaevine giren çift 6 ay sonra boşanma kararı aldı. Helin avşar'dan kafa karıştıran paylaşım! Helin'ime ve serhan'ıma bir ömür mutluluklar, bir yastıkta yaşlanmalarını diliyorum. Üçüz, dördüz, hatta altız bile olabilir. aynı evin içinde iki kişi olunca zorlandım. Sanatçı hülya avşar'ın kız kardeşi helin avşar şubat ayında işadamı serhan bora ile evlenmişti. 'bugün itibari ile boşanmış bulunuyorum.

İstinye'deki evlerinde düzenlenen sade bir törenle evlenen helin avşar, gelinlikli fotoğraflarını sosyal medyada paylaşarak, altına şunları yazdı

Bugün itibari ile boşanmış bulunuyorum. Ayrılık kararını 35 yaşındaki helin avşar sosyal medyadan açıkladı. Aile arasında düzenlenen tören bu akşam yapılacakken, nikâhın basına yansımasından dolayı dün akşam saat 18.00'de gerçekleşti. Helin avşar, türk öğrencilere yurtdışında eğitim için danışmanlık hizmeti veren. Heli̇n avşar, bir aydır birlikte olduğu serhan bora ile yıldırım nikâhı ile evlendi. Tazminat ve nafaka talebim yok 15 dakika süren duruşmada söz olan avşar, boşanmanın sonuçları konusunda anlaştık. Öyle ki helin avşar ve serhan bora boşanıyor iddiaları gündeme damgasını vurdu. Çift, 27 eylül'de mahkemeye başvurmuştu. Hülya avşar'ın kardeşi helin avşar dün akşam i̇stanbul i̇stinye'deki evinde eğitim danışmanı serhan bora ile evlendi. Helin avşar bugün i̇nstagram hesabından anlaşarak boşanacaklarını açıkladı. Helin'ime ve serhan'ıma bir ömür mutluluklar, bir yastıkta yaşlanmalarını diliyorum. Avşar'ın sevgilisinden 14 şubat 'ta evlenme teklifi aldığı hiç i̇stinye'deki evlerinde düzenlenen sade bir törenle evlenen helin avşar, nikaha saatler kala gelinliğini giydi. Hülya avşar ise , kız kardeşi helin avşar'ın evliliğini, instagram hesabından takipçilerine, helinime ve serhanıma bir ömür mutluluklar, bir yastıkta yaşlanmalarını diliyorum.

Avşar eşi serhan bora ile. Helin avşar'dan kafa karıştıran paylaşım! Avşar, eşi serhan bora'yı etiketleyerek şu paylaşımı yaptı: İkili sade bir nikah töreni ile evlenecek. İstanbul aile mahkemesi'ne açılan davanın dün görülen karar duruşmasına serhan bora ile helin avşar ve taraf avukatları katıldı.

Helin Avşar: Serhan'ı görür görmez eşim olacağını anladım
Helin Avşar: Serhan'ı görür görmez eşim olacağını anladım from icdn.ensonhaber.com
Hülya avşar ise , kız kardeşi helin avşar'ın evliliğini, instagram hesabından takipçilerine, helinime ve serhanıma bir ömür mutluluklar, bir yastıkta yaşlanmalarını diliyorum. Ayrılık kararını 35 yaşındaki helin avşar sosyal medyadan açıkladı. Helin avşar, aile arasında yapılan sade bir törenle serhan bora ile evlendi. Dün görülen duruşmaya bora ile avşar ve taraf avukatları katıldı. + helin avşar, bir aydır birlikte olduğu serhan bora ile yıldırım nikâhı ile evlendi. Hülya avşar'ın kardeşi helin avşar dün akşam i̇stanbul i̇stinye'deki evinde eğitim danışmanı serhan bora ile evlendi. Ünlü sanatçı hülya avşar'ın kız kardeşi helin avşar şubat ayında yurt dışı eğitim programcısı serhan bora ile evlenmişti. Helin avşar ve serhan bora çiftinin evliliğini, instagram hesabından duyuran hülya avşar, şunları yazdı;

Helin avşar, sadece bir aydır tanıdığı sevgilisi serhan bora yıldırım nikahıyla evlendi.

Günün en önemli manşetleri için kız ya da erkek fark etmez; Helin avşar ve altı ay önce nikah masasına oturduğu eşi serhan bora, boşanma kararı aldı. Helin avşar, sevgilisi serhan bora ile aile içinde yapılan sade bir törenle evlendi. Serhan bora:güzel başladı, güzel bitti. Helin avşar, sevgilisi serhan bora ile aile içinde yapılan sade bir törenle evlendi. Helin'in eski eniştesi kaya çilingiroğlu ve yeğeni dr. Helin avşar ve serhan bora 20 şubat'ta aile arasındaki bir törenle dünyaevine girmişti. Kimsenin gücenmesine kimsenin kırılmasına kıyamayan bir insan olarak doğruyu paylaşayım. Hülya avşar'ın kız kardeşi helin avşar, hayatını serhan bora ile birleştirdi. Helin avşar, sadece bir aydır tanıdığı sevgilisi serhan bora yıldırım nikahıyla evlendi. Avşar'ın sevgilisinden 14 şubat'ta evlenme teklifi aldığı hiç düşünmeden evet dediği ve evlilik kararına ailelerin de onay verdiği. Taraflar anlaşmalı olarak açılan davanın ilk duruşmasına mazeret bildirerek katılmamıştı. Helin avşar, bu kararını sosyal medya hesabı üzerinden kimsenin gücenmesine kimsenin kırılmasına kıyamayan bir insan olarak doğruyu paylaşayım.

Günün en önemli manşetleri için kız ya da erkek fark etmez; Helin avşar'dan kafa karıştıran paylaşım! Helin avşar, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden boşanacağını duyurmuş, daha sonra ise hacklendiğini iddia etmişti. Bu evlilik uzun süre boyunca gayet mutlu bir şekilde ilerlerken, ikiliden şok edici bir ayrılık kararı geldi. Tazminat ve nafaka talebim yok 15 dakika süren duruşmada söz olan avşar, boşanmanın sonuçları konusunda anlaştık.

Helin Avşar ile Serhan Bora boşandı | Fiskos Haberleri
Helin Avşar ile Serhan Bora boşandı | Fiskos Haberleri from im.haberturk.com
Ayrılığı sosyal medya hesabından duyuran helin avşar; Helin avşar, 10 ay önce evlendiğı eşi serhan bora'ya 27 eylül günü anlaşmalı boşanma davası açmıştı. Helin avşar, sevgilisi serhan bora ile aile içinde yapılan sade bir törenle evlendi. Avşar eşi serhan bora ile. Helin avşar ve altı ay önce nikah masasına oturduğu eşi serhan bora, boşanma kararı aldı. Aile arasında yapılan törenle nikah masasına oturan çift 6 ay sonra boşanma kararı aldı. Maddi ya da manevi tazminat ile nafaka talebim yok dedi. Helin avşar, serhan bora ile önümüzdeki pazar günü nikah masasına oturacağı iddia ediliyor.

İstinye'deki evlerinde düzenlenen sade bir törenle evlenen helin avşar, gelinlikli fotoğraflarını sosyal medyada paylaşarak, altına şunları yazdı

Avşar'ın sevgilisinden 14 şubat 'ta evlenme teklifi aldığı hiç i̇stinye'deki evlerinde düzenlenen sade bir törenle evlenen helin avşar, nikaha saatler kala gelinliğini giydi. Maddi ya da manevi tazminat ile nafaka talebim yok dedi. Hülya avşar'ın kardeşi helin avşar dün akşam i̇stanbul i̇stinye'deki evinde eğitim danışmanı serhan bora ile evlendi. 38 yaşındaki helin avşar ile 32 yaşındaki serhan bora'nın sadece 23 gün önce tanıştığı konuşuluyor. Helin avşar, sadece bir aydır tanıdığı sevgilisi serhan bora yıldırım nikahıyla evlendi. İstinye'deki evlerinde düzenlenen sade bir törenle evlenen helin avşar, gelinlikli fotoğraflarını sosyal medyada paylaşarak, altına şunları yazdı Şubat ayında serhan bora ile sürpriz bir kararla nikah masasına oturan helin avşar boşanma kararı aldı. Aile arasında yapılan törenle nikah masasına oturan çift 6 ay sonra boşanma kararı aldı. Gizli görülen duruşma 15 dakika sürdü. Dün görülen duruşmaya bora ile avşar ve taraf avukatları katıldı. Helin avşar, sevgilisi serhan bora ile aile içinde yapılan sade bir törenle evlendi. Ayrılık kararını 35 yaşındaki helin avşar sosyal medyadan açıkladı. Helin avşar, 10 ay önce evlendiğı eşi serhan bora'ya 27 eylül günü anlaşmalı boşanma davası açmıştı.

'bugün itibari ile boşanmış bulunuyorum helin avşar. Maddi ya da manevi tazminat ile nafaka talebim yok dedi.

Post a Comment

Previous Post Next Post